156 poze   17336 vizite

sufleuri de dulce 0

Suflé de legume
Suflé de legume

Comentarii album • 1
Nume:



retete 13 ianuarie 2015  
Suflé de legume

Timp de preparare: 30 min
Timpul de gatire: 100 min
Gata in: 2 ore, 10 min

INGREDIENTE
300 g conopidă
300 g morcovi
300 g broccoli
400 g telemea de vacă
50 g unt
1 lingurita sare
4 ouă
4 linguri pesmet
200 g parmezan
1 legatura mărar
iaurt sau smântână pentru ornat
PREPARARE
Un sufle de legume foarte gusots, perfect pentru o cină dietetică. Vezi această reţetă simplă!

1. Se spală broccoli şi conopida, se desfac în bucăţi mai mici şi se pun să fiarbă în apă cu o linguriţă de sare. După ce au fiert, se scot într-un bol.

2. Morcovii se curăţă, se spală şi se fierb. După ce au fiert, se scot, se lasă să se răcească, apoi se taie rondele. Se pun în vasul cu bucheţelele de broccoli şi conopidă. Peste acestea se adaugă untul moale, pesmetul, telemeaua rasă şi ouăle, unul câte unul. Se condimentează cu sare, după gust, şi cu mărarul tocat mărunt.

3. Se toarnă compoziţia în tava tapetată cu unt şi pesmet. Se presară parmezan şi apoi se bagă tava la cuptor, la foc potrivit. Se lasă până se rumeneşte frumos pe deasupra, apoi se scoate. Se poate servi cu smântână sau iaurt.

Categoria: Aperitive, Carte de bucate


Sursa: Suflé de legume - Retete culinare - Romanesti si din Bucataria internationala retete.unica.ro/recipes/sufle-de-legume/#ixzz3NyapPEA9
Răspunde Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.