156 poze   17353 vizite

bors de post

bors cu stevie
bors cu stevie

Comentarii album • 1
Nume:



retete 12 ianuarie 2015  
Borş cu ştevie

Gata in: 0 min

INGREDIENTE

2 morcovi
1 felie rădăcină de ţelină mare
1 ardei gras
200 g ştevie congelată
500 ml borş
1 ceapă
2 linguri ulei
sare

PREPARARE

Ce-ai zice să nu mai faci obişnuita mâncare de ştevie şi în schimb, de post, să faci un borş gustos de ştevie? Uite cum să faci:

1. Morcovii se trec prin răzătoare sau se taie cuburi mici, ţelina se taie mărunt, la fel şi ceapa. Ardeiul se taie cubuleţe sau fâşii.

2. În oala de fiert se încinge uleiul şi se călesc un pic legumele. Când s-au înmuiat, se toarnă apă şi se lasă la fiert.

3. Când legumele au fiert, se pun ştevia congelată şi borşul fiert separat. Se lasă un clocot, apoi se gustă de sare şi se aduce la masă, eventual cu ardei iute alături.



Sursa: Borş cu ştevie - Retete culinare - Romanesti si din Bucataria internationala retete.unica.ro/recipes/bors-cu-stevie/#ixzz3OYAYOtoe
Răspunde Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.