INGREDIENTE
1 conservă mare de ton în suc propriu
10 g pesmet
1 ceapă
2 linguri muştar fin
1 ou
sare
piper
230 g făină
50 ml ulei
PREPARARE
Chiftele de ton delicioase şi sănătoase pe care le faci foarte repede. Iată reţeta:
1. Peştele se pune la scurs de sucul în care a stat conservat, iar ceapa se taie foarte mic sau se trece prin răzătoare.
2. Apoi, peştele se fărâmiţează cu furculiţa într-un castron şi peste el se pun toate celelalte ingrediente, fără ulei şi făină.
3. Cu mâna umedă se formează chiftele care se trec prin făină şi se prăjesc în ulei încins.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Timpul de gatire: 15 min
Gata in 15 min
INGREDIENTE
1 conservă mare de ton în suc propriu
10 g pesmet
1 ceapă
2 linguri muştar fin
1 ou
sare
piper
230 g făină
50 ml ulei
PREPARARE
Chiftele de ton delicioase şi sănătoase pe care le faci foarte repede. Iată reţeta:
1. Peştele se pune la scurs de sucul în care a stat conservat, iar ceapa se taie foarte mic sau se trece prin răzătoare.
2. Apoi, peştele se fărâmiţează cu furculiţa într-un castron şi peste el se pun toate celelalte ingrediente, fără ulei şi făină.
3. Cu mâna umedă se formează chiftele care se trec prin făină şi se prăjesc în ulei încins.
Categoria: Aperitive, Carte de bucate, Peste
Sursa: Chiftele de ton - Retete culinare - Romanesti si din Bucataria internationala retete.unica.ro/recipes/chiftele-de-ton-2/#ixzz3NyjI82aj