156 poze   17313 vizite

de tocanite de post

Sote de ciuperci
Sote de ciuperci

Comentarii album • 1
Nume:



retete 13 ianuarie 2015  
Soté de ciuperci

Timp de preparare: 10 min
Gata in: 10 min
INGREDIENTE

50 ml vin alb sec
500 g ciuperci albe proaspete
2 linguri ulei
1/2 căpăţână usturoi
1/2 ardei iute
sare
piper

PREPARARE
Un sote de ciuperci delicios şi foarte uşor de făcut, cu o aromă deosebită. Iată reţeta.

1. Se spală ciupercile şi se taie doar puţin din picioruşul care a stat în pământ.

Apoi se taie ciupercile doar în două, dacă nu sunt mari, sau în patru, dacă sunt mai mari.

2. Se feliază şi căţeii de usturoi, iar jumă-tate de ardei iute se pune tăiată în ulei. Se adaugă usturoiul și ciupercile.

3. Se presară sare şi piper și se călesc cât să-şi lase apa în jur de 5 minute. Apoi, se adaugă vinul şi se mai lasă 5 minute pe foc.

Categoria: Carte de bucate, Garnituri, Tocanite


Sursa: Soté de ciuperci - Retete culinare - Romanesti si din Bucataria internationala retete.unica.ro/recipes/sote-de-ciuperci/#ixzz3OSJO9ecA
Răspunde Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.