156 poze   17337 vizite

cu peste

101529127_OUORZSN (1)
101529127_OUORZSN (1)

Comentarii album • 1
Nume:



retete 13 ianuarie 2015  
Aspic de legume

Timp de preparare: 20 min
Gata in: 20 min

INGREDIENTE
2 morcovi
1 conservă mică mazăre
1 conservă fasole păstăi
1 cutie ton în suc propriu
1 cub concentrat legume
1 plic gelatină
PREPARARE
Un aspic de legume foarte gustos, aspectuos şi uşor de preparat. Trebuie să încerci această reţetă:

1. Morcovii se taie rondele şi se pun la fiert. Mazărea şi fasolea se gustă şi, dacă mai trebuie, se fierb.

2. Peştele se scurge din conservă şi se mărunţeşte, dacă nu este deja.

3. Se desface cubul de concentrat în cantitatea de apă indicată pe pachet şi apoi se prepară cu gelatina.

4. În patru vase separate sau într-unul mare se aşază straturi de legume şi peşte, conform imaginaţiei şi se toarnă aspicul. Se lasă să se închege la frigider peste noapte.

Categoria: Aperitive, Carte de bucate, Legume


Sursa: Aspic de legume - Retete culinare - Romanesti si din Bucataria internationala retete.unica.ro/recipes/aspic-de-legume/#ixzz3O2yT9aSf
Răspunde Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.