156 poze   17342 vizite

de chec nefiind prajituri de dulce

chec aperitiv din ficatei de pui
chec aperitiv din ficatei de pui
chec asortat
chec asortat
Chec de castraveţi aperitiv
Chec de castraveţi aperitiv

Comentarii album • 3
Nume:



retete 13 ianuarie 2015  
Chec de castraveţi

Timpul de gatire: 30 min
Gata in: 30 min

INGREDIENTE
1/2 kg castraveţi
1 lingura ulei de măsline
2 ouă
2 fire ceapă verde
1 lingurita chimen măcinat
1 lingurita boia dulce
300 ml smântână degresată
sare
piper
200 g faină
PREPARARE
Un altfel de chec, din castraveţi şi ceapă verde cu smântânî. Un deliciu pe care trebuie să-l încerci. Iată reţeta.

1. Într-o tigaie cu ulei se pun la călit castraveţii dați pe răzătoarea mare şi ceapa tăiată mărunt. Se lasă 15 minute.

2. Între timp, ouăle se bat cu smântâna, se adaugă condimentele şi se potriveşte de sare şi piper.

3. Se adaugă legumele călite, se amestecă bine şi se pune totul într-o formă de chec uşor unsă cu ulei.

Se pune la cuptor pentru 30 de minute.



Sursa: Chec de castraveţi - Retete culinare - Romanesti si din Bucataria internationala retete.unica.ro/recipes/chec-de-castraveti/#ixzz3NyiweAjH
Răspunde Raportează
retete 12 ianuarie 2015  
Chec asortat

5 porții
Pregătire: 15 minute
Coacere: 45 minute

Îți trebuie:

300 g șuncă
300 g cașcaval
3 linguri smântână
3 linguri făină
4 ouă crude
4 ouă fierte
piper
sare
pătrunjel

Pregătești așa:

Amesteci smântâna, ouăle crude și făina până se omogenizează bine. Adugi cașcavalul ras mare, șunca tăiată cubulețe, sare, piper și pătrunjel tocat. Torni jumătate din compoziția pregătită în tava de chec bine unsă, așezi ouăle fierte și curățate, apoi acoperi cu restul de compoziție. Introduci checul în cuptor și coci la foc mic. Servești rece, tăiat felii, alături de un pahar de vin sau o halbă de bere.
Răspunde Raportează
retete 12 ianuarie 2015  
Chec aperitiv din ficăţei de pui

Ficăţei traşi la tigaie? Buni, n-avem ce zice. Numai că am descoperit noi o reţetă de chec aperitiv din ficăţei de pui de să te lingi pe degete, nu alta.

Ingrediente pentru chec aperitiv din ficăţei de pui

800 g ficăţei de pui
2 cepe mari
3 căţei de usturoi
2 felii de pâine
2 linguri orez
4 ouă
pătrunjel verde
sare
piper

Mod de preparare al reţetei de chec aperitiv din ficăţei de pui

Cureţi ficăţeii, îi speli în apă rece, îi fierbi în apă (cât să-i acopere) cu un praf de sare. Separat, fierbi pe jumătate orezul în apă cu sare, apoi îl scurgi. Înmoi feliile
de pâine în apă, apoi le storci.
Toci în blender jumătate din ficăţeii fierţi, scurşi de zeamă, ceapa, usturoiul, amesteci apoi cu pâinea mărunţită cu furculiţa, cu ficăţeii rămaşi tăiaţi bucăţele şi cu orezul. Adaugi ouăle bătute, pătrunjel verde, sare şi piper, după gust, şi omogenizezi.
Ungi generos o tavă dreptunghiulară cu unt, torni compoziţia, adaugi bucăţele de unt deasupra şi introduci tava în cuptorul bine încins pentru circa 50 de minute, la foc potrivit, până se rumeneşte frumos deasupra. Laşi să se răcească şi-l serveşti tăiat felii.
sursa foto: Shutterstock
- See more at: clickpoftabuna.ro/reteta-zilei/chec-aperitiv-din-ficatei-de-pui/index.html#sthash.QNL0q3vZ.dpuf
Răspunde Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.